top of page

GABRIELA MENDEL

VAŠE NAJKRAJŠIE MOMENTY

About

O MNE

Vítam Vás v mojom svete plnom fotiek a farieb. Volám sa Gabriela, žijem a fotím v mojej rodnej Banskej Bystrici a fotoaparát je ako moja tretia ruka. Zachytávam Vaše dôležité životné obdobia už takmer 10 rokov. Snažím sa zachytiť moment plný smiechu, emócie, zaujímavého svetla a drobných detailov. 

Portfolio

PORTFÓLIO

Clients

GM STUDIO

Privítam Vás vo svojom novom ateliéri na adrese Zvolenská cesta 14 (areál ZVT), Banská Bystrica. Avšak!!! Nezadavajte si prosím túto adresu do navigačiek, lebo to zvykne ľudí odnavigovať o odbočku ďalej. ale najlepšie je rozkliknúť si linky, ktoré sú na spodku tejto stránky, tie Vás dovedú ku mne najspoľahlivejšie. Ak pôjdete z hora (od Sládkovičovej- ako je Bounce Park) brána je vždy otvorená, ak zo spodu (od Zvolenskej) bránu vám otvorím ja cez mobil- len mi volajte. 0905 969 948. Parkovať budete na mne vyhradenom mieste (vedľa mňa- šedý Škoda Karoq) tiež uvidíte čiernobielu tabuľu PARKING GM studio. V budove budete nasledovať moje čiernobiele GM studio tabuľky, až kým neprídete do ateliéru – 2.posch). Ateliér je v industriálnom štýle s výmerou 100 m2, vysoký strop. Aj v tomto ateliéri mám samozrejme aj “rodinkovský” útulný fotokútik.

ako prebieha fot4.jpg

GABRIELA MENDEL
STUDIO

VAŠE NAJKRAJŠIE SPOMIENKY

Contact

SPOJTE SA SO MNOU

Aj keď sa snažím byť k dispozícii čo najviac, nie vždy sa mi podarí zdvihnúť telefón. Preto neváhajte a pošlite mi email alebo vypíšte kontaktný formulár. Urobím všetko pre to, aby som sa Vám čo najskôr ozvala a pomohla s Vašimi požiadavkami. Ďakujem za pochopenie a teším sa na našu spoluprácu!

ADRESA

Areál ZVT

Zvolenská cesta 14

974 01 Banská Bystrica

LINKY NA NAVIGÁCIU

Google maps

Apple maps

Waze

48°42’29.0″N 19°08’03.3″E

Ďakujem za Vašu spávu

bottom of page